Vyberte stránku

Prodej rodinného domu s velkým pozemkem nacházejícího u komunikaci ze Semil do Bítouchova, v řídké zástavbě rodinných domů. Kolem domu je spoustu zeleně, krásná příroda. Spojení k objektu je po asfaltové místní komunikaci. Spojení do Semil je autobusem. Pozemek za domem je svažitý a část pozemku tvoří  zalesněná stráň a hranice pozemku zde tvoří potok, který teče do Jizery. Nedaleko je Riegrova cesta.   Jedná se o domek, jehož stáří bude cca 120 let a postupně proběhlo několik úprav. Domek je přízemní s obytným podkrovím a přístavkem a garáží, připojené k zadní stěně domu, kde se vchází na zahradu. Nad přístavkem je veranda, východ na ni je z  přízemí. V přízemí domu je předsíň, WC, schody do patra a vstup do obytných místností v přízemí. Před vstupem do obytné části je další předsíň, kde je vstup na verandu a do suterénu domu.  Dále je zde kuchyň a 2 místnosti, které jsou průchozí a orientovány k silnici. Z kuchyně je vstup do koupelny, kde je vana a umyvadlo. Ohřev vody se prováděl plynovou karmou. Stěny jsou obloženy keramickým obkladem a na podlaze je dlažba. Do patra vede dřevěné schodiště a schodiště je umístěné ve dřevěné přístavbě k domu. V podkroví jsou 2 místnosti a 2 podkrovní komory. V jedné místnosti je přívod vody a i odpad.  Před vstupem do místností je vstup na půdu, vstup pouze po žebříku. Půda je jen na odkládání a je nezateplená.

V suterénu je garáž, sklepy, kotelna a dřevěný přístavek. Do suterénu je z domu vstup po schodišti z dřevěné verandy v přízemí.

Dům je napojen na plyn, elektrickou energii  a obecní vodovod. Na zahradě je i vrtaná studna a před domem vede kanalizace. V současné době je u domu septik.

Dům je podsklepen a není izolován proti vlhkosti, je nezateplený. Stavba je cihlová, střecha je sedlová a pokryta šindelem. Venkovní omítka je vápenná, hladká a ve spodní části je napadena vlhkostí. Okna jsou dřevěná, špaletová. Stropy jsou dřevěné, podlahy prkenné a pokryty kobercem a PVC linem. Doporučujeme prohlídku domu, výhodou je dobrá dostupnost do Semil, velký a slunný pozemek,  velký a prostorný dům. S financováním Vám pomůžeme.

LOKALITA